Што се уплаќа денес? (06.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера повторно запишавме добивка во оваа категорија и веруваме дека со истото победничко темпо ќе продолжиме и денес.

Од 18:00 во рамките на грчкиот Куп се сретнуваат екипите на Арис и Панетоликос.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа три порази, едно реми и еден пораз, додека Панетоликос во истиот временски период оствари три победи и две реми.

Арис – Панетоликос – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 98.229 евра. За победа на Арис уплатени се 71.202 евра, за реми 9.202 евра, додека останатите 17.825 евра се уплатени за победа на Панетоликос.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*