Што се уплаќа денес? (04.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека повторно уплатата ќе ни биде одличен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Од 19:00 во рамките на данската Супер лига се сретнуваат екипите на Нордсјеланд и Силкеборг.
Нордсјеланд е на 4-то место со 30 бода кои ги имаат освоено преку 8 победи, 6 реми и 5 порази, додека Силкеборг е на 6-та позиција и имаат освоено 27 бода.

Нордсјеланд – Силкеборг – 1 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.220 евра. За победа на Нордсјеланд уплатени се 72.333 евра, за реми 10.202 евра, додека останатите 9.685 евра се уплатени за победа на Силкеборг.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*