Што се уплаќа денес? (01.03.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера запишавме добивка во оваа категорија, па веруваме дека и денес ќе ја продолжиме добитната серија.

Од 20:00 во рамките на холандската Ердивизија се сретнуваат екипите на Волендам и НЕЦ.
Волендам во последните пет натпревари запиша едно реми и четири порази, додека НЕЦ во истиот временски период оствари три победи, едно реми и еден пораз.

Волендам – НЕЦ – 2 @ 1.72

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 103.404 евра. За победа на Волендам уплатени се 81.109 евра, за реми 10.320 евра, додека останатите 11.975 евра се уплатени за победа на НЕЦ.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*