Што се уплаќа денес? (26.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата вчера не ни беше точен показател, но ќе се потрудиме денес да ја поправиме таа грешка.

Од 18:00 во рамките на кипарскиот Чемпионшип се сретнуваат екипите на Аполон и Докса.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, едно реми и два порази, додека гостите во истиот временски период остварија едно реми и четири порази.

Аполон – Докса – 1 @ 1.48

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.990 евра. За победа на Аполон уплатени се 72.112 евра, за реми 10.430 евра, додека останатите 7.448 евра се уплатени за победа на Докса.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*