Што се уплаќа денес? (19.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но веруваме дека денес ќе успееме да ја поправиме грешката.

Од 18:00 во рамките на турската Супер лига се сретнуваат екипите на Бешикташ и Коњаспор.
Бешикташ во последните пет натпревари остварија две победи, две реми и еден пораз, а ист таков идентичен учинок оствари и екипата на Коњаспор.

Бешикташ – Коњаспор – 1 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 98.548 евра. За победа на Бешикташ уплатени се 72.120 евра, за реми 10.054 евра, додека останатите 16.374 евра се уплатени за победа на Коњаспор.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*