Што се уплаќа денес? (14.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера наплативме супер квота, па веруваме дека со истото победничко темпо ќе продолжиме и денес.

Од 21:00 во рамките на англискиот Чемпионшип се сретнуваат екипите на Милвол и Ипсвич.
Милвол е на 19-та позиција со 33 бода, додека Ипсвич е на 4-то место и досега имаат освоено вкупно 60 бода.

Милвол – Ипсвич – 2 @ 2.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 72.109 евра. За победа на Милвол уплатени се 7.778 евра, за реми 9.122 евра, додека останатите 55.209 евра се уплатени за победа на Ипсвич.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*