Што се уплаќа денес? (12.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата исто како и вчера, ќе ни донесе добивка и наплата на одлична квота.

Од 21:15 во рамките на португалската Лига се сретнуваат екипите на Арука и Порто.
Арука е на 8-та позиција и зад себе има три победи и два порази, додека Порто е на 3-то место со 45 бода кои ги имаат освоено преку 14 победи, 3 реми и 3 порази.

Арука – Порто – 2 @ 1.44

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.120 евра. За победа на Арука уплатени се 9.998 евра, за реми 10.090 евра, додека останатите 79.032 евра се уплатени за победа на Порто.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*