Што се уплаќа денес? (07.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата наплативме одлична квота и вчера, па веруваме дека победничката серија ќе ја продолжиме и денес.

Од 21:00 во рамките на ¼ финалето од холандскиот КНВБ Бејкер Куп се сретнуваат екипите на Фејнорд и АЗ Алкмар.

Фејнорд запиша три победи и две реми во последните пет натпревари, додека АЗ Алкмар во истиот временски период оствари една победа, две реми и два порази.

Фејнорд – АЗ Алкмар – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 90.022 евра. За победа на Фејнорд уплатени се 55.102 евра, за реми 10.540 евра, додека останатите 24.380 евра се уплатени за победа на АЗ Алкмар.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*