Што се уплаќа денес? (06.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми славевме вчера во оваа категорија и веруваме дека и денес ќе продолжи добитната серија.

Од 20:45 во рамките на францускиот Куп се сретнуваат екипите на Сошо и Рен.
Домаќините зад себе имаат четири победи и едно реми, додека гостите се во серија од пет последователни победи.

Сошо – Рен – 2 @ 1.53

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.559 евра. За победа на Сошо уплатени се 10.223 евра, за реми 15.505 евра, додека останатите 51.831 евра се уплатени за победа на Рен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*