Што се уплаќа денес? (03.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати информациите за уплатата досега ни биле точен показател, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 14:00 се сретнуваат екипите на Валенсија и Алмериа. Домаќинтие во последните пет натпревари запишаа три победи и два порази, додека Алмериа во истиот временски период оствари четири порази и едно реми.

Валенсија – Алмериа – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 82.102 евра. За победа на Валенсија уплатени се 61.109 евра, за реми 11.024 евра, додека останатите 9.969 евра се уплатени за победа на Алмериа.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*