Што се уплаќа денес? (02.02.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни и веруваме дека денес ќе продолжиме со истото победничко темпо.

Од 21:00 се сретнуваат екипите на Стразбур и ПСЖ. Домаќините во последните пет натпревари немаат пораз, поточно запишаа три победи и две реми, додека гостите во истиот временски период остварија четири победи и едно реми.

Стразбур – ПСЖ – 2 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 119.895 евра. За победа на Стразбур уплатени се 12.233 евра, за реми 25.120 евра, додека останатите 82.542 евра се уплатени за победа на ПСЖ.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*