Бонус од 100 евра за сите нови корисници во 20Bet

Oд пред неколку години започна со работа обложувалницата на 20Bet. Tие имаат солидна понуда за натпревари, но и интересна категорија со промоции.

Во продолжение на овој текст ќе ви ја претставиме промоцијата за добредојде која е наменета за сите нови корисници.

Со оваа промоција имате шанса за бонус до 100% на вашиот прв депозит и тоа најмногу до 100 евра.

Се што треба да направите е:

  1. Регистрирајте се ТУКА
  2. Направете депозит од најмалку 10 евра
  3. Уживајте во бонусот

Услови и правила за користење

  • Бонусот е наменет за нови корисници или постоечки кои ќе направат депозит за прв пат
  • Бонусот е во вредност од 100% до најмногу 100 евра
  • Минимален квалификуван депозит е 10 евра
  • Бонусот треба да се уплати 5 пати на тикет кој содржи повеќе од два натпревари со минимална квота 2 или повеќе
  • Бонусот важи седум дена
  • Целосните услови и правила може да ги прочитате на сајтот на 20Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*