Што се уплаќа денес? (22.01.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера наплативме одлична квота, па веруваме дека истото победничко темпо ќе продолжиме и денес.

Од 18:00 се сретнуваат екипите на Кајсериспор и Истанбулспор. Домаќините се во серија од пет последователни порази, додека гостите во истиот временски период остварија три порази и две реми.

Кајсериспор – Истанбулспор – 1 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 90.009 евра. За победа на Кајсериспор уплатени се 71.223 евра, за реми 10.202 евра, додека останатите 8.584 евра се уплатени за победа на Истанбулспор.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*