Што се уплаќа денес? (20.01.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата и денес ќе ни донесе добивка, како тоа што било многу пати досега. Од 18:00 се сретнуваат екипите на Рома и Верона.

Рома во последните пет натпревари запиша една победа, едно реми и три порази, додека Верона во истиот временски период запиша две победи и три порази.

Рома – Верона – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 95.585 евра. За победа на Рома уплатени се 61.199 евра, за реми 23.120 евра, додека останатите 11.266 евра се уплатени за победа на Верона.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*