Што се уплаќа денес? (18.01.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчерашниот натпревар беше одложен, па влогот ќе го преместиме за денес.

Од 13:00 во рамките на турскиот Куп се сретнуваат екипите на Кајсериспор и Генчлербирлиги.
Кајсериспор во последните пет натпревари запишаа исто толку и порази, додека Генчлербирлиги во истиот временски период остварија една победа, две реми и два порази.

Кајсериспор – Генчлербирлиги – 1 @ 1.53

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.144 евра. За победа на Кајсериспор уплатени се 67.109 евра, за реми 10.203 евра, додека останатите 6.832 евра се уплатени за победа на Генчлербирлиги.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*