Што се уплаќа денес? (05.01.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Во категоријата со уплатата може да кажеме дека сме во одлична серија, па се надеваме дека и денес ќе запишеме добивка.

Од 18:00 во турската Супер лига се сретнуваат екипите на Бешикташ и Кашимпаша. Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, едно реми и два порази, додека гостите во истиот временски период остварија две победи, две реми и еден пораз.

Бешикташ – Кашимпаша – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 82.447 евра. За победа на Бешикташ уплатени се 51.099 евра, за реми 10.202 евра, додека останатите 21.146 евра се уплатени за победа на Кашимпаша.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*