Што се уплаќа денес? (02.01.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

И во новата година очекуваме да продолжиме со успешност во оваа категорија. Денес ќе ви претставиме дуел кој има солидна уплата за победа на домаќините.

Од 16:00 се сретнуваат екипите на Патрик Тистл и Квинс Парк. Домаќините се наоѓаат на 3-та позиција со вкупно 29 бода, додека гостите се на последното 10-то место и досега имаат освоено само 14 бода.

Патрик Тистл – Квинс Парк – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 82.122 евра. За победа на Патрик Тистл уплатени се 61.109 евра, за реми 10.009 евра, додека останатите 11.004 евра се уплатени за победа на Квинс Парк.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*