Што се уплаќа денес? (01.01.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека во новата година повторно ќе бидеме успешни, а уште повеќе се надеваме дека ќе ја започнеме со добивка.

Од 16:00 се сретнуваат екипите на Блекбурн и Ротерам. Домаќините се на средината на табелата и за нив е најважно да обезбедат само навремен опстанок, додека гостите се во големи проблеми со оглед на фактот што се дел од црвената зона.

Блекбурн – Ротерам – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.445 евра. За победа на Блекбурн уплатени се 74.122 евра, за реми 10.845 евра, додека останатите 7.478 евра се уплатени за победа на Ротерам.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*