Фантастичен новогодишен бонус во 22Bet

Сега сме во период каде што преовладува новогодишната еуфорија, па спортските онлајн обложувалници зедоа дел во тоа.

Овој пат ви го претставуваме новогодишниот бонус во онлајн обложувалницата на 22Bet.

Станува збор за турнир каде што се натпреварувате за да влезете во конкуренција со останатите играчи на 22Bet.

Доколку се уште немате сметка во 22Bet, тоа може да го направите ТУКА.

За да учествувате во промоцијата треба да изиграте комбо тикет, поточно тикет со повеќе натпревари и да собирате поени (62 МКД = 100 поени).

Добитници на награда ќе бидат 500 финалисти, а наградниот фонд е вртоглави 6.159.289 денари.

Услови и правила за користење

  • Учеството во промоција е автоматско
  • Понудата важи до 11-ти јануари
  • Минималниот квалификуван коефициент по натпревар е 1.50
  • Поените ќе се вкалкулираат автоматски откако ќе се уплати тикетот
  • Понудата е активна само за тикет изигран со вистински пари
  • Наградите ќе бидат доделени на 11-ти јануари 2024 година
  • Наградата не подлежи на никакви услови за повлекување

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*