Што се уплаќа денес? (25.12.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, па веруваме дека денес ќе ја поправиме таа грешка.

Од 12:00 во турската Супер лига се сретнуваат екипите на Маниса и Санлиурфаспор.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, едно реми и два порази, додека гостите во истиот временски период остварија една победа, едно реми и три порази.

Маниса – Санлиурфаспор – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 81.102 евра. За победа на Маниса уплатени се 62.155 евра, за реми 10.993 евра, додека останатите 7.954 евра се уплатени за победа на Санлиурфаспор.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*