Што се уплаќа денес? (18.12.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата може повторно да ни биде точен показател и благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Од 20:45 во рамките на италијанската Серија Ц – група Ц се сретнуваат екипите на Катаниа и Соренто.

Катаниа е на 11—то место со 22 бода, додека екипата на Соренто е на 14-та позиција со вкупно 19 бода.

Катаниа – Соренто – 1 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.102 евра. За победа на Катаниа уплатени се 79.199 евра, за реми 5.549 евра, додека останатите 7.354 евра се уплатени за победа на Соренто.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*