Што се уплаќа денес? (13.12.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека информациите за уплатата и денес можат да ни бидат точен показател. Од 15:00 се сретнуваат екипите на Цеље и Копер.

Цеље во последните пет натпревари запиша четири победи и еден пораз, додека Копер во истиот временски период оствари една победа, едно реми и три порази.

Цеље – Копер – 1 @ 1.60

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 104.432 евра. За победа на Цеље уплатени се 88.120 евра, за реми 10.325 евра, додека останатите 5.987 евра се уплатени за победа на Копер.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*