Што се уплаќа денес? (10.12.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека и овој пат уплатата ќе ни донесе одлична добивка, како што тоа било случај многу пати досега.

Од 20:45 во рамките на француската Лига 1 се сретнуваат екипите на Лориент и Марсеј.
Лориент во последните пет натпревари запишаа три порази и две реми, додека Марсеј три пати победи, еднаш ремизираше и еднаш беа поразени.

Лориент – Марсеј – 2 @ 1.75

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 105.659 евра. За победа на Лориент уплатени се 15.543 евра, за реми 20.540 евра, додека останатите 69.576 евра се уплатени за победа на Марсеј.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*