Што се уплаќа денес? (03.12.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата безброј пати досега ни била точен показател, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Од 17:05 часот во француската Лига 1 се сретнуваат екипите на Лил и Мец.

Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи и три реми, додека Мец во истиот временски период оствари две победи, две реми и еден пораз.

Лил – Мец – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 109.002 евра. За победа на Лил уплатени се 78.123 евра, за реми 10.439 евра, додека останатите 20.440 евра се уплатени за победа на Мец.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*