Што се уплаќа денес? (30.11.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера не запишавме добивка во оваа категорија, но се надеваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе наплатиме супер квота.

Од 14:00 во рамките на групната фаза од конференциската лига се сретнуваат екипите на Бреидаблик и Макаби Тел Авив.

Бреидаблик е на 4-то место и досега нема освоено ниту еден бод, додека Макаби Тел Авив е на 2-та позиција со вкупно 9 бода.

Бреидаблик – Макаби Тел Авив – 2 @ 1.41

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 90.177 евра. За победа на Бреидаблик уплатени се 12.559 евра, за реми 10.332 евра, додека останатите 67.286 евра се уплатени за победа на Макаби Тел Авив.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*