Што се уплаќа денес? (27.11.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни, па веруваме дека победничката серија ќе ја продолжиме и во новата работна недела.

Од 21:00 се сретнуваат екипите на Спортинг Хихон и Елденсе. Домаќините во последните пет натпревари запишаа три победи и две реми, додека Елденсе во истиот временски период запиша четири победи и едно реми.

Спортинг Хихон – Елденсе – 1 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.445 евра. За победа на Спортинг Хихон уплатени се 81.099 евра, за реми 4.599 евра, додека останатите 6.747 евра се уплатени за победа на Елденсе.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*