Малери и махери на колото

Малери и Махери
Малери и Махери

Денес повторно решивме да ги издвоиме најинтересните тикети од изминатиот викенд и да ви ги претставиме во форма на малери и махери на колото.

Малер 1

Вистинска штета е што овој играч за само еден натпревар не успеа да си добие 1000 евра. Типувано е на конечен исход и на голови, но за жал еден дуел е промашен. Повеќе среќа нареден пат.

Малер 2

Уште еден малер кој не успеа да погоди двојна шанса. Типувал 1Х на натпреварот Лион – Лил, но тој дуел заврши во корист на гостите. Доколку го погодеше ќе си добиеше 15.000 денари со уплата од 50 денари.

Махер 1

Браво мајсторе. Комбо тикет со солидни квоти и за среќа сите погодени. За уплата од 80 денари овој играч си доби 27.000 денари. Да ти се множат!

Махер 2

Не е многу, но дефинитивно е „слатка“ добивка. Типувано е на играчи од НБА и за среќа погодени се сите без поголеми потешкотии. За уплата од 1000 денари овој играч си доби скоро 100 евра. Браво и да ти се множат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*