Што се уплаќа денес? (23.11.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата денес ќе ни биде точен показател и благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Од 16:30 во рамките на ОАЕ Лигата се сретнуваат екипите на Ал Батех и Ал Шаржа.

Домаќините во последните пет натпревари запишаа две победи, едно реми и два порази, додека гостите остварија сличен учинок, односно две победи, две реми и еден пораз.

Ал Батех – Ал Шаржа – 2 @ 1.59

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.100 евра. За победа на Ал Батех уплатени се 19.323 евра, за реми 15.549 евра, додека останатите 54.228 евра се уплатени за победа на Ал Шаржа.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*