Што се уплаќа денес? (21.12.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата досега многу пати ни била точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Денес од 20:45 се сретнуваат селекциите на Романија и Швајцарија. Романците се на првата позиција со вкупно 19 бода, додека Швајцарија е на втората позиција и имаат 17 бода.

Романија – Швајцарија – 2 @ 2.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.129 евра. За победа на Романија уплатени се 13.322 евра, за реми 15.548 евра, додека останатите 63.259 евра се уплатени за победа на Швајцарија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*