Што се уплаќа денес? (15.11.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера наплативме солидна квота, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Од 20:30 во рамките на уругвајската Примеа Дивизија се сретнуваат екипите на Серо и Дефенсор.
Серо е на 12-то место со вкупно 9 бода, додека Дефенсор е на 3-та позиција и досега имаат освоено 17 бода.

Серо – Дефенсор – 2 @ 1.83

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 65.549 евра. За победа на Серо уплатени се 7.899 евра, за реми 10.768 евра, додека останатите 46.882 евра се уплатени за победа на Дефенсор.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*