Што се уплаќа денес? (14.11.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата вчера не ни беше точен показател, но затоа денес се надеваме дека ќе ја поправиме грешката.

Од 20:45 во рамките на англиската национална лига – Север се сретнуваат екипите на Брекли Таун и Глочестер.

Брекли Таун во последните пет натпревари оствари една победа, две реми и два порази, додека Глочестер во истиот временски период запиша една победа и четири порази.

Брекли Таун – Глочестер – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.559 евра. За победа на Брекли Таун уплатени се 72.438 евра, за реми 10.382 евра, додека останатите 2.739 евра се уплатени за победа на Глочестер.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*