Што се уплаќа денес? (12.11.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Многу често досега информациите за уплатата ни биле фантастичен показател, па веруваме дека и овој пат ќе биде така.

Од 15:00 во рамките на англиската Премиер лига се сретнуваат екипите на Ливерпул и Брентфорд.
Ливерпул досега собраа 24 бода преку 7 победи, 3 реми и 1 пораз, додека Брентфорд има 16 бода и учинок од 4 победи, 4 реми и 3 порази.

Ливерпул – Брентфорд – 1 @ 1.46

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 187.438 евра. За победа на Ливерпул уплатени се 122.439 евра, за реми 25.677 евра, додека останатите 39.322 евра се уплатени за победа на Брентфорд.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*