Што се уплаќа денес? (10.11.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера за среќа бевме добитни во оваа категорија, па денес очекуваме да ја продолжиме добитната серија.

Од 18:10 во рамките на австриската втора лига се сретнуваат екипите на Риед и Лафинц. Домаќините се на 5-та позиција со вкупно 20 бода, додека гостите се на 9-то место и имаат еден бод помалку, поточно 19.

Риед – Лафинц – 1 @ 1.45

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 94.192 евра. За победа на Риед уплатени се 71.390 евра, за реми 10.644 евра, додека останатите 12.158 евра се уплатени за победа на Лафинц.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*