Што се уплаќа денес? (06.12.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата и денес ќе ни биде точен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Од 15:00 во рамките на српската Супер Лига се сретнуваат екипите на Нови Пазар и Партизан. Нови Пазар досега имаат освоено 17 бода преку 5 победи, 2 реми и 5 порази, додека Партизан е на 1-то место со 34 бода и учинок од 11 победи, 1 реми и 0 порази.

Нови Пазар – Партизан – 2 @ 1.45

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.557 евра. За победа на Нови Пазар уплатени се 12.445 евра, за реми 10.430 евра, додека останатите 61.682 евра се уплатени за победа на Партизан.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*