Што се уплаќа денес? (05.11.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес веруваме дека информациите за уплатата ќе ни бидат одличен показател, па очекуваме благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Од 18:00 во рамките на италијанската Серија А се сретнуваат екипите на Рома и Лече. Домаќините досега освоија 14 бода, додека гостите имаат еден помалку, поточно 13.

Рома – Лече – 1 @ 1.51

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.230 евра. За победа на Рома уплатени се 74.548 евра, за реми 4.410 евра, додека останатите 13.272 евра се уплатени за победа на Лече.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*