Што се уплаќа денес? (04.11.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати уплатата досега ни била одличен показател, па веруваме дека и денес може тоа да биде така.

Од 16:00 во рамките на англиската Премиер лига се сретнуваат екипите на Шефилд и Вулвс. Домаќините се на последното место и досега имаат освоено само 1 бод, додека Вулвс е на 12-та позиција со вкупно 12 бода.

Шефилд – Вулвс – 2 @ 1.91

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 199.549 евра. За победа на Шефилд уплатени се 22.325 евра, за реми 25.542 евра, додека останатите 151.682 евра се уплатени за победа на Вулвс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*