Што се уплаќа денес? (03.11.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

И денес се надеваме дека информациите за уплатата ќе ни бидат точен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Од 18:30 во рамките на германската Цвајт лига се сретнуваат екипите на Дизелдорф и Вехен.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа еден пораз, едно реми и три победи, додека гостите во истиот временски период остварија две победи, два порази и едно реми.

Дизелдорф – Вехен – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 108.996 евра. За победа на Дизелдорф уплатени се 81.128 евра, за реми 11.438 евра, додека останатите 16.430 евра се уплатени за победа на Вехен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*