Што се уплаќа денес? (02.11.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, но затоа денес сме тука да ја поправиме грешката и да ви претставиме добитен натпревар.

Од 18:45 во рамките на холандскиот Куп се сретнуваат екипите на Камбур и Мастрихт. Домаќините во последните пет натпревари запишаа три порази, едно реми и една победа, додека гостите во истиот временски период остварија една победа, две реми и два порази.

Камбур – Мастрихт – 1 @ 1.51

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.499 евра. За победа на Камбур уплатени се 72.339 евра, за реми 5.593 евра, додека останатите 11.567 евра се уплатени за победа на Мастрихт.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*