Што се уплаќа денес? (31.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал уплатата вчера не ни беше точен показател, но веруваме дека денес ќе ја поправиме грешката и дека ќе се оправдаме за тоа.

Од 23:00 во рамките на бразилската Серија А се сретнуваат екипите на Баиа и Флуминенсе.
Домаќините во последните пет натпревари запишаа три победи и два порази, додека Флуминензе во истиот временски период оствари една победа, едно реми и три порази.

Баиа – Флуминенсе – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.109 евра. За победа на Баиа уплатени се 72.349 евра, за реми 10.112 евра, додека останатите 16.648 евра се уплатени за победа на Флуминенсе.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*