Што се уплаќа денес? (30.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Вчера уплатата ни беше одличен показател, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Овој пат за вас издвоивме натпревар од норвешката eлитна лига и веруваме дека повторно ќе бидеме добитни.

Од 21:00 се сретнуваат екипите на Молде и Тромсо. Домаќините се на 5-то место со вкупно 44 бода, додека гостите се на 4-та позиција со вкупно 51 бод.

Молде – Тромсо – 1 @ 1.57 во 22Bet

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.449 евра. За победа на Молде уплатени се 70.329 евра, за реми 7.438 евра, додека останатите 6.682 евра се уплатени за победа на Тромсо.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*