Што се уплаќа денес? (29.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати уплатата ни била точен показател досега, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Од 13:00, во рамките на француската Лига 1 се сретнуваат екипите на Брест и ПСЖ. Брест досега има освоено 15 бода во домашното првенство, додека ПСЖ има 18 бода, а нивниот учинок е 5 победи, 3 реми и 1 пораз.

Брест – ПСЖ – 2 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 112.395 евра. За победа на Брест уплатени се 22.439 евра, за реми 23.595 евра, додека останатите 66.361 евра се уплатени за победа на ПСЖ.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*