Што се уплаќа денес? (27.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Уплатата досега многу пати ни е точен показател, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Од 18:00 во рамките на хрватската Супер лига се сретнуваат екипите на Славен Белупо и Хајдук.
Домаќините се наоѓаат на 8-та позиција со вкупно 13 бода, додека Хајдук го има второто место со вкупно 21 бод.

Славен Белупо – Хајдук – 2 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.445 евра. За победа на Славен Белупо уплатени се 12.439 евра, за реми 13.488 евра, додека останатите 61.518 евра се уплатени за победа на Хајдук.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*