Што се уплаќа денес? (20.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера запишавме добивка во оваа категорија, па се надеваме дека со исто победничко темпо ќе продолжиме и денес.

Од 18:10 во рамките на австриската втора лига се сретнуваат екипите на Флоридсдорфер и Амштетен.

Домаќините во изминатите 11 кола забележаа 4 победи, 4 реми и 2 порази, додека Амштетен се уште нема победа, односно нивниот учинок е 1 реми и 9 порази.

Флоридсдорфер – Амштетен – 1 @ 1.57

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.495 евра. За победа на Флоридсдорфер уплатени се 78.298 евра, за реми 10.584 евра, додека останатите 10.613 евра се уплатени за победа на Амштетен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*