Што се уплаќа денес? (18.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Без поголеми проблеми вчера запишавме добивка во оваа категорија, па се надеваме дека и денес може да биде така.

Од 20:45 во Премиер лигата на Велс се сретнуваат екипите на Конах и Бала Таун. Домаќините во последните пет натпревари имаат четири победи и едно реми, додека гостите во истиот временски период остварија три порази и две победи.

Конах – Бала Таун – 1 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 72.329 евра. За победа на Конах уплатени се 55.285 евра, за реми 10.505 евра, додека останатите 6.539 евра се уплатени за победа на Бала Таун.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*