Што се уплаќа денес? (17.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата може да ни биде одличен показател и денес, па благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Од 20:45 во рамките на квалификациите за ЕУРО се сретнуваат селекциите на Србија и Црна Гора. Србите имаат досега освоено 10 бода, додека Црна Гора 8, но има и еден натпревар помалку што им дава минимална предност.

Србија – Црна Гора – 1 @ 1.41

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 67.332 евра. За победа на Србија уплатени се 49.122 евра, за реми 5.590 евра, додека останатите 12.620 евра се уплатени за победа на Црна Гора.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*