Што се уплаќа денес? (14.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати уплатата досега ни била точен показател, па очекуваме и денес да биде така.

Од 16:00 во рамките на ирската Дивизија 1 се сретнуваат екипите на Трети Јунајтед и Галвеј.

Трети Јунајтед е на 6-то место со вкупно 44 бода, додека Галвеј има 85 бода и се наоѓа на лидерската позиција.

Трети Јунајтед – Галвеј – 2 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 92.230 евра. За победа на Трети Јунајтед уплатени се 14.430 евра, за реми 15.549 евра, додека останатите 62.251 евра се уплатени за победа на Галвеј.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*