Што се уплаќа денес? (13.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За среќа и вчера уплатата ни беше супер показател и очекуваме дека победничката серија ќе ја продолжиме и денес.

Од 19:30 во рамките на германската Регионална лига – запад се сретнуваат екипите на Веиденбрук и Родингхаузен.

Веиденбрук досега има освоено вкупно 9 бода, додека Родингхаузен има вкупно 12 бода на своето салдо.

Веиденбрук – Родингхаузен – 2 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.556 евра. За победа на Веиденбрук уплатени се 13.102 евра, за реми 10.320 евра, додека останатите 61.134 евра се уплатени за победа на Родингхаузен.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*