Што се уплаќа денес? (09.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес веруваме дека уплатата повторно ќе ни биде точен показател и благодарение на тоа ќе наплатиме супер квота.

Од 20:30 во рамките на Серија Ц – Група А се сретнуваат екипите на Про Верчели – Виченца.
Домаќините се наоѓаат на 14-то место со вкупно 8 бода, додека гостите се подобро позиционирани, поточно на 4-то место.

Про Верчели – Виченца – 2 @ 1.74

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.323 евра. За победа на Про Верчели уплатени се 11.239 евра, за реми 12.439 евра, додека останатите 65.645 евра се уплатени за победа на Виченца.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*