Што се уплаќа денес? (08.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

И самите сте сведоци колку често уплатата не носи до добивка и благодарение на овие информации наплаќаме солидни квоти.

Од 13:00 се сретнуваат екипите на Марсеј и Ле Авр. Домаќинтие во последните пет натпревари запишаа три реми и два порази, додека гостите во истиот временски период остварија две победи, две реми и еден пораз.

Марсеј – Ле Авр – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 145.540 евра. За победа на Марсеј уплатени се 101.235 евра, за реми 12.323 евра, додека останатите 31.982 евра се уплатени за победа на Ле Авр.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*