Што се уплаќа денес? (06.10.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Повторно очекуваме информациите за уплатата да ни донесат добивка, поточно благодарение на тоа да наплатиме супер квота.

Денес од 18:10 во рамките на австриската втора лига се сретнуваат екипите на Амштетен и Риед. Домаќините досега остварија само едно реми од 9 изиграни дуели, а сите останати им се запишани како порази, додека Риед собра 13 бода преку 3 победи, 4 реми и 2 порази.

Амштетен – Риед – 2 @ 1.62

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 99.390 евра. За победа на Амштетен уплатени се 11.230 евра, за реми 12.859 евра, додека останатите 75.301 евра се уплатени за победа на Риед.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*